ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ ДОМА УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА

 

ГЕНЕРАЦИЈЕ УЧЕНИКА СТАСАЛЕ СУ У ОКВИРУ ДОМА


Дом ученика средњих школа у Београду је васпитно образовна установа у којој се обезбеђују: смештај, исхрана и услови за учење и реализацију образовних и васпитних активности и садржаја, забавни и спортски живот за ученике који похађају школу ван њиховог места боравка.

Обавештења !

Vaše ime:

E-mail adresa:

Највећи проблем којег би желео/ла да се ослободиш/решиш је:

школа

породица

лични изглед

другарство

љубав

пороци

резултати

Награда

09.02.2018

НАГРАДА КОМПАНИЈЕ BOOKING.COM


Дом ученика средњих школа поред своје редовне делатности, смештај, исхрана и васпитни рад, обавља и делатност пружања услуге смештаја и исхране за трећа лица.

У периоду када су ученици на распусту стављамо наше смештајне капацитете на располагање организованим групама као и туристима којима је у том периоду смештај у Београду потребан и тада функционишемо као хостел.

Већ дужи низ година код нас бораве гости из познатих европских спортских ватерполо, рукометашких клубова, као и бициклисти који учествују у Бициклистичкој трци кроз Србију, Студентског омладинског таласа ISWIB, учесници Међународног фестивала фолклора и народних игара и многих других организација који се баве промоцијом и реализацијом спортског, културног и уметничког програма.

Индивидуалне резервације наших смештајних капацитета обављају се преко Компаније Booking.com.

Као резултат наше посвећености угоститељству освојили смо награду од  сране Booking.com Guest Review Award 2017.  која је настала као признање гостију који су нас оценили са високим оценама. Оцене су одраз задовољства гостију који су у току 2017. године боравили у нашим објектима.

 

Guest Review Awards 2017

Rooms Karadjordje