ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ ДОМА УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА

 

ГЕНЕРАЦИЈЕ УЧЕНИКА СТАСАЛЕ СУ У ОКВИРУ ДОМА


Дом ученика средњих школа у Београду је васпитно образовна установа у којој се обезбеђују: смештај, исхрана и услови за учење и реализацију образовних и васпитних активности и садржаја, забавни и спортски живот за ученике који похађају школу ван њиховог места боравка.

Обавештења !

Vaše ime:

E-mail adresa:

Највећи проблем којег би желео/ла да се ослободиш/решиш је:

школа

породица

лични изглед

другарство

љубав

пороци

резултати

Обавештење

18.07.2017

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ УЗ ПРЕЛИМИНАРНЕ РАНГ ЛИСТЕ


Ученици који се након објављивања Прелиминарне ранг листе нађу на више листа примљених ученика у Дому ученика средњих школа, у обавези су да се определе за један Дом у року од три дана уплате станарину за месец септембар у износу од 5.358,00 динара на жиро рачун Дома 840-653667-79 са позивом на број за изабрану радну јединицу - "Алекса Дејовић" - 1100, "Карађорђе" - 1200, "Петар Драпшин" - 1300, "Змај" - 1400 и "Стеван Чоловић" 1500 и на тај начин резервишу и потврде боравак (место) у дому. Доказ о уплати неопходно је доставити путем факса, мејла или поштом.

 

На тај начин формираћемо коначне ранг листе са стварним стањем и омогућити осталим ученицима ( који се на прелиминарним листама налазе испод црте) да осигурају своје место у првој расподели.

 

 

модел уплатнице