ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ ДОМА УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА

 

ГЕНЕРАЦИЈЕ УЧЕНИКА СТАСАЛЕ СУ У ОКВИРУ ДОМА


Дом ученика средњих школа у Београду је васпитно образовна установа у којој се обезбеђују: смештај, исхрана и услови за учење и реализацију образовних и васпитних активности и садржаја, забавни и спортски живот за ученике који похађају школу ван њиховог места боравка.

Обавештења !

Vaše ime:

E-mail adresa:

Највећи проблем којег би желео/ла да се ослободиш/решиш је:

школа

породица

лични изглед

другарство

љубав

пороци

резултати

ШКОЛСКА 2016/17 ГОДИНА У СЕГМЕНТУ СПОРТА ИЗГЛЕДАЛА ЈЕ ОВАКО


 

У спортским дисциплинама и такмичењима анимиран је велики број ученика који су своје знање и вештине приказали у најбољем светлу.

 

 

Скоро целе године, осим јануара и фебруара пливали су рекреативно на Ташмајдану.

 

Стрељаштво је било у термину  средом - у преподневном и поподневном сатима ученици одлазе у Стрељачки клуб Партизан.

 

Коришћена су  и два термина,уторком за кошарку,а четвртком за одбојку у сали ОШ „Михајло Петровић Алас“.Наравно,док је било лепо и топло време, ученици су спортске активности имали на терену РЈ „Алекса Дејовић“.

 

Доста је било и интерних турнира,са сјајним одзивом ученика и то  у стоном тенису,одбојци,шаху,малом фудбалу и кошарци.

 

 

Одржан је и једанаести  светосавски турнир у малом фудбалу. Традиционално учествовали су и ФК „Партизан“ и ЖФК „Слога“. Истим поводом – обележавање Св Саве - одржани су и турнири у шаху и стоном тенису,а ревијалне утакмице у мушкој и женској конкуренцији у кошарци и одбојци са гостим из ЖКК „Партизан“ и КК“Раднички“ и ОК „Црвена звезда“.

 

 

Све ово дешавало се  у склопу припрема за Домијаду 2016,где су наше екипе постигле  добар успех.

 

И даље се дружимо са Домовима из Свилајнца и Лесковца,те  су нас они посетили јесенас. Планиран је  и одржан турнир  у малом фудбалу,а  ученици су се лепо дружили.

 

Ученици су и ове године посетили Сајам аутомобила .

 

Посебно нам је задовољство што смо били у прилици да им обезбедимо одређени број карата за Европско дворанско атлетско првенство.

 

Веома је битно, и то јесте нешто чиме установа заиста може да се похвали,да су наши ученици,где год ишли,увек добијали похвале за изузетно примерено понашање.